Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε η Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων να διεξαχθεί στις 7 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή στην Αθήνα.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «PRESIDENT» Κηφισίας 43 και οι εργασίες του θα αρχίσουν 10:00π.μ. 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
  1. Διοικητικός Απολογισμός – Οικονομικός Απολογισμός – Προϋπολογισμός.
  2. Ενημέρωση – Προγραμματισμός δράσης.
Για τη συμμετοχή των αντιπροσώπων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η οικονομική τακτοποίηση των σωματείων μέχρι τέλος του τρέχοντος έτους. Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να καταβάλλετε το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2014 τη συνδρομή του σωματείου σας στον λογαριασμό 325/659424-74 της Εθνικής Τράπεζας ή στον λογαριασμό 5243-061180-425 της Τράπεζας Πειραιώς.
Αν δεν καταβληθούν οι συνδρομές είναι αδύνατον να καλυφθούν τα έξοδα της Γενικής Συνέλευσης.
Οι αντιπρόσωποι θα διανυκτερεύσουν στις 6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «PRESIDENT».
Για τη συμμετοχή των αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση και για κράτηση δωματίων τηλεφωνήστε στα γραφεία της ομοσπονδίας και όχι στο ξενοδοχείο. Τα δωμάτια είναι περιορισμένα λόγω μεγάλης τουριστικής κίνησης στην Αθήνα.
Η Ομοσπονδία καλύπτει σε όλους τους αντιπροσώπους τα έξοδα μετακίνησης, το δείπνο της Πέμπτης, το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα της Παρασκευής.
Σε όσους χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. αυτοκίνητο θα καταβληθεί χιλιομετρική αποζημίωση 0,15€ το χλμ, καθώς επίσης και τα έξοδα των διοδίων. Για την καταβολή της χιλιομετρικής αποζημίωσης είναι απαραίτητη η επίδοση του αποδεικτικού όλων των διοδίων της διαδρομής.
Για τα σωματεία που εκλέγουν μέχρι τέσσερις αντιπροσώπους θα καταβληθεί χιλιομετρική αποζημίωση ενός αυτοκινήτου, μέχρι οκτώ δύο αυτοκινήτων.
Σε όσους ταξιδέψουν με μέσα μαζικής μεταφοράς θα τους καταβληθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου, εφόσον προσκομίσουν απόδειξη εισπράξεως ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Χρήση τηλεφώνου στο ξενοδοχείο και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη, επιβαρύνει εξολοκλήρου τους συνέδρους.
Σε περίπτωση που υπάρξουν μεταβολές στη σύνθεση των αντιπροσώπων σας, θα πρέπει να μας τις γνωστοποιήσετε αμέσως, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα απαραίτητα επίσημα στοιχεία, για τη νομιμοποίηση της συμμετοχής των αναπληρωματικών αντιπροσώπων.
 Επίσης υπάρχουν σωματεία που έχουν πραγματοποιήσει εκλογές και δεν έχουν στείλει στην ομοσπονδία τα πρακτικά των αρχαιρεσιών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Ομοσπονδίας στο τηλ. 23310 20530.