Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Η Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ενδιάμεσο συνέδριο) θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοέμβρη 2014, ημέρα Παρασκευή στην Αθήνα στο ξενοδοχείο «PRESIDENT», Λεωφόρος Κηφισίας 43 και οι εργασίες θα αρχίσουν στις 10:00π.μ.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:
1.Διοικητικός Απολογισμός – Οικονομικός Απολογισμός– Προϋπολογισμός.
2.Ενημέρωση-Προγραμματισμός Δράσης.
Τα σωματεία που έχουν κάνει εκλογές ή θα πραγματοποιήσουν μέχρι την Γενική Συνέλευση να αποστείλουν άμεσα τα δικαιολογητικά στο γραφείο της ομοσπονδίας.
Τα σωματεία-μέλη θα πρέπει να γνωστοποιήσουν έγκαιρα στους αντιπροσώπους τους την ημέρα, την ώρα και τον τόπο που θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση.
Για τη συμμετοχή των αντιπροσώπων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η οικονομική τακτοποίηση των σωματείων μέχρι και τον Οκτώβρη του 2014.
Οι αντιπρόσωποι θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο «PRESIDENT» στις 6 Νοέμβρη. Όποιοι είναι από μακριά και δεν προλαβαίνουν να επιστρέψουν έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στο ξενοδοχείο και το βράδυ 7 Νοέμβρη.
Η Ομοσπονδία καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης(με παραστατικά) και διαμονής. Τα σωματεία πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο της ομοσπονδίας και όχι με το ξενοδοχείο μέχρι 31 Οκτώβρη για κράτηση δωματίων. Λόγο αυξημένης τουριστικής κίνησης στην Αθήνα υπάρχει περιορισμένος αριθμός δωματίων.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Ομοσπονδίας στο τηλ. 23310 20530.