Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ ΔΕΥΑ

Τα τελευταία χρόνια λόγω των αλλαγών στο ασφαλιστικό και κυρίως στο συνταξιοδοτικό ζήτημα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους να πληροφορηθούν πότε μπορούν να συνταξιοδοτηθούν. 
Οι περισσότεροι απευθύνονται σε δικηγορικά γραφεία με συνέπεια την οικονομική επιβάρυνση που κάποιες φορές φθάνει μέχρι την αισχροκέρδεια από πλευράς των δικηγόρων.
Η Ομοσπονδία θέλοντας να βοηθήσει τους συναδέλφους που βρίσκονται κοντά στη σύνταξη ζήτησε από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ συνεργασία που θα μας απαντούν σε ερωτήματα που καταθέτει η Ομοσπονδία. Ερωτήματα μπορούν να κατατίθενται και για συγγενείς και φίλους. 
Για τους παραπάνω λόγους σας στέλνουμε φόρμα υποβολής ερωτήματος (υπάρχει και στην ιστοσελίδα) την οποία θα συμπληρώνετε και θα την στέλνετε στο γραφείο της Ομοσπονδίας.
Προσοχή η συμπλήρωση του ερωτήματος να είναι πλήρης.
Συγκεκριμένα: 
- Έναρξη ασφάλισης πριν και μετά το 1993 
- Καταγραφή του αριθμού των ενσήμων και ειδικότερα μέχρι την 31/12/2010 και την 31/12/2012
- Διαπίστωση αν υπάρχει περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης 
- Εφόσον υπάρχει περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης, συγκεκριμενοποίηση χρονικών διαστημάτων ασφάλισης σε διαφορετικά ταμεία (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο, ΝΑΤ κα)
- Διαπίστωση ειδικών καθεστώτων ασφάλισης (Ειδικά ταμεία, ΔΕΚΟ, τράπεζες, ΟΤΕ κα) 
- Εάν υπάρχει δυνατότητα αναγνώρισης πλασματικών ετών ασφάλισης
- Για τις μητέρες ανηλίκων τέκνων εάν συντρέχει η ανηλικότητα του τέκνου και πότε 
- Εάν υφίστανται οι προϋποθέσεις υπαγωγής σε συνταξιοδοτικό καθεστώς αναπηρίας, πλήρης καταγραφή των στοιχείων που την στοιχειοθετούν
 
Για να τυπώσετε την φόρμα ερωτήματος πατήστε ΕΔΩ...