Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Με εξώδικο θα γλιτώσετε από τράπεζες και ΔΕΗ

Με εξώδικο θα γλιτώσετε από τράπεζες και ΔΕΗ
Ημ/νία προσθήκης: 29 Νοεμβρίου 2012, 17:15
Οδηγίες ...αντίστασης στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Οδηγίες ...αντίστασης έδωσαν χθες στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στη Χαλκίδα, δικηγόροι και οικονομολόγοι. Επισήμαναν ότι οι δανειολήπτες και όλοι οι φορολογούμενοι Έλληνες μπορούν να γλιτώσουν από τα χαράτσια και τις φοροεπιδρομές με δύο εξώδικα.


Ένα προς τη ΔΕΗ που θα λέει ότι «είναι παράνομη η διακοπή ρεύματος σε περίπτωση μη πληρωμής του Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ)» και ένα προς τις τράπεζες «που πρέπει να απαντήσουν αν θα μας φορτώσουν κι άλλους φόρους από τα δάνεια που πήραν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα».

Τα εξώδικα υπάρχουν στο διαδίκτυο και μπορεί όποιος θέλει να τα τυπώσει. Τα βρίσκει εύκολα κανείς στον ιστιότοπο antistasitora.blogspot.com.

Στο πάνελ της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εϋβοιας Στέφανος Μπασινάς (αριστερά) και ο Στέλιος Χατζηπασχάλης του Δικτύου Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (στο μικρόφωνο), που πραγματοποίησαν τη συγκέντρωση. Γύρω στους 60 Χαλκιδέους παρακολούθησαν με προσοχή τις ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των καλεσμένων.