Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ ΔΕΥΑ

Σύμφωνα με το ν. 4314/2014, άρθρο 112, οι προθεσμίες αντιστοίχισης των παλαιών επαγγελματικών αδειών των υδραυλικών, των πρακτικών μηχανικών, των ηλεκτροσυγκολλητών, των οξυγονοκολλητών, με τις νέες επαγγελματικές άδειες παρατείνονται μέχρι 11/7/2015.
Οι προθεσμία αντιστοίχισης των παλαιών επαγγελματικών αδειών των χειριστών μηχανημάτων με νέες επαγγελματικές άδειες, παρατείνονται μέχρι 17/1/2016.
Όσοι συνάδελφοι των παραπάνω ειδικοτήτων δεν έχουν ανανεώσει τις άδειες να μεριμνήσουν για την έγκαιρη τακτοποίηση στις καταληκτικές ημερομηνίες που αναφέρονται παραπάνω.


Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα ΠΔ 26/2012, άρθρο 106, παρ. 1, απαγορεύεται η χορήγηση κανονικής άδειας σε τακτικούς δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς, τακτικούς υπαλλήλους των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στο προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των παραπάνω φορέων, στο διάστημα από την προκήρυξη των εκλογών μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι οι ΔΕΥΑ δεν εμπίπτουν στους φορείς απαγόρευσης επομένως κακώς ανακλήθηκαν ή δεν χορηγήθηκαν κανονικές άδειες αυτή την περίοδο.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!